Sista dagen för Savelends notering

Innehåller annonslänkar
Idag är sista dagen att teckna sig för Savelends notering, så missa inte den om du avser att teckna! Vill du även öka chansen för tilldelning så finns det ett knep att ta till.

Läs vår fulla sammanställning av börsnoteringen här samt hur du får tipsbonus på upp till 600 kr när du skapar konto hos Savelend.

Läs mer här

Förtur till IPOn

Savelend har ett annorlunda tänk gällande tilldelningen än andra IPOs vi varit med i. Om man redan är investerare på plattformen kan man få förtur i IPOn om man registrerar teckningen hos Savelend.

Vi ställde några frågor till VD Ludwig Pettersson just om detaljerna kring förtur och IPOn i stort, så läs det om du undrar hur man ska gå till väga.

Det går att teckna sig både hos Avanza och Nordnet men det är bara Nordnet som kan ge förtur.

4 tankar på “Sista dagen för Savelends notering”

  • Kul att höra! Samma här! Vi fick 1190 respektive 700 st på de konto vi ansökte om på Nordnet.

   Svara
 1. Hej jag fick tyvärr inte tilldelning.
  Vad tror du, gå in vid öppning och hoppas på en ökning ändå?

  Tack för en bra blogg, fått många bra tips!

  Svara
  • Hej Linda och tack för frågan! Kul att du uppskattar bloggen!

   Svårt att svara på, jag tänker att det handlar om din tidshorisont, riskbenägenhet och portföljsammansättning. Jag kan bara svara på hur vi tänker och nästan alla gånger så säljer vi en IPO på första handelsdagen. Som det ser ut idag tänker vi att vi säljer av från det kontot vi fick minst antal aktier och behåller resten. Vi gillar caset och tycker att Ludwig (VD och grundare) har gjort ett bra jobb hittills med att bygga upp bolaget till vad det är idag.

   Svara

Lämna en kommentar