Vimla filter-appen

Vi har använt Vimla sedan en lång tid tillbaka och är väldigt nöjda. Trots vi använder deras app för att ha koll på data-förbrukning var det en överraskning för mig att de, utöver appen för att ha koll på sitt konto och förbrukning, har en app för att filtrera och blockera samtal: Vimla Filter.


Byt till Vimla om du vill ha ett riktigt billigt abonnemang. Billigaste abonnemanget kostar 90 kr/mån med 3GB surf


Man väljer själv vilka som får ringa dig som vanligt och Vimla Filter blockerar bort resten. Passar perfekt för oss med tanke på att vi tänkt skapa en sådan här “whitelist”, alltså vilka som får ringa dig (jämför med en “blacklist” – alltså vilka nummer som inte får ringa dig).

Features med den uppdaterade Vimla Filter -appen

  • Lägg till din kontaktbok som favorit
  • Välj vilka som får ringa dig
  • Stoppa alla samtal du inte vill ha – Blockerade samtal listas i appen
  • Filter kollar upp vem som ringt via hitta.se och listar alla blockerade samtal direkt i appen
  • Stöd för dark mode och engelska
Vimla billigt mobilabonnemang

Vimla som operatör

Byt till Vimla om du vill ha ett riktigt bra och billigt abonnemang. 90 kr/mån m obegränsad sms och samtal samt 3 GB surf är svårslaget. För varje vän du sen bjuder in till Vimla får du 10 kr lägre månadskostnad och kan alltså nå en månadskostnad på 0 kr om du bjuder in 9 vänner! Vimla ägs av Telenor som deras lågprisalternativ, eller som vi tänker – mest pang för pengarna.

Att byta mobilabonnemang till Vimla är en sak på vår checklista för en bättre privatekonomi och ett steg för att bli en riktigt smartsnål sparninja. Fler av de bästa tipsen hittar du här

Lämna en kommentar