Få 15% avkastning direkt hos Savelend

Innehåller annonslänkar
Ibland trillar man över deals som nästan är för bra och detta hos Savelend är nästan ett sådant. Med några enkla steg kan du få 15% avkastning direkt hos Savelend. Vi tänkte dela med oss hur.

Savelend har vi skrivit om tidigare då vi bestämde oss för att utöka antalet olika inkomstkällor. Kortfattat investerar de bla i P2P-lån, som Lendify, men även andra typer av krediter som tex fakturaköp och företagslån. Historiskt har Savelend givit en högre avkastning än t.ex. Lendify,.

Historiskt har avkastningen legat på drygt 9%. För att locka nya kunder kan man som existerande kund tipsa andra att skapa konto på Savelend. Genom att bli tipsad kan den som blir kund och skapar nytt konto få 500 kr som bonus. Detsamma gäller för den som tipsar, alltså båda parter får vars 500 kr. Det finstilta är att man ska överföra 5000 kr samt använda Savelends tjänst SmartInvest som automatiskt investerar ditt kapital i olika lån.

Så tipset borde vara att använda vår tipstjänst för att kunna tjäna 500 kr direkt, eller hur? Då får du en avkastning på 10% direkt!

Men vänta, det finns mer!

Är man två i hushållet går det att tweaka ännu ett steg, vilket gör Savelend väldigt intressant. Gör man enligt följande steg så kan man öka avkastningen ytterligare:

Sparhack på Savelend

  • Använd vår tipslänk för att skapa konto (person 1 i ert hushåll)
  • Sätt in 5000 kr och aktivera SmartInvest. (För full disclosure: Vi kommer också att få 500 kr eftersom vi tipsat er)
  • Person1 får 500 kr i bonus
  • Person1 tipsar nu person2 i hushållet.
  • Person2 sätter in 5000 kr och aktiverar Smartinvest
  • Person1 får 500kr. Person2 får 500kr.

Total utbetald bonus är nu 1500 kr på det insatta kapitalet om 10 000 kr. Det är alltså 15% direkt!

Notera att kapitalet kommer att investeras i olika typer av lån och det är inte säkert att du på ett enkelt sätt kan ta ut pengarna. Det finns information om en andrahandsmarknad för att köpa och sälja lån och som vi förstår det är Savelend på gång med att rulla ut den tjänsten inom kort men än är det alltså inte på plats. Det innebär att pengar investerade i ett lån alltså inte går att komma ur förrän det har amorterats.

Ni får gärna kommentera hur detta fungerade för er. Vi kom inte på detta förrän en av oss skapade konto utan att bli tipsad, men tipsade senare vidare så vi har gjort en tips-transaktion och det gick Smidigt. Pengarna fanns på Savelend-konton efter 2-3 dagar, dock fick man ingen notis eller meddelande att man fått bonus.

Vad tycker vi efter att ha provat Savelend?

Vi ser pengarna insatta hos Savelend som en del från lekhinken, dvs det utgör en väldigt liten del av vårt totala kapital och där vi kan prova nya investeringar ofta med högre risk. Vi har inte haft igång kontona så länge så vi får återkomma när vi kan göra en djupare analys men större delen av vårt kapital på Savelend är investerat med den sk SmartInvest-tjänsten som fördelar ditt kapital i många olika lån (se nedan).

savelend

Löptiden för lån spänner från 12 dagar upp till 23 månader på vårt konto just nu och hittills har vi inga kreditförluster.

Detaljer för tipsbonus

Så här står det kring det finstilta på Savelends sajt: “När din vän skapar ett konto via din personliga länk och inom 30 dagar gör en insättning på 5 000 kr eller mer samt investerar minst en gång med hjälp av SmartInvest får ni båda 500 kr var i bonus. När villkoren är uppfyllda betalas bonusen ut inom 3 arbetsdagar.”

Tänk också på att dina pengar investeras i lån och tills andrahandsmarknadstjänsten är igång går det inte att bara ta ut pengarna, utan du kommer behöva vänta tills lånet är avbetalt. För vår del har lånen en löptid på mellan 12 dagar till 23 månader.


När du skapar ett konto via min länk, gör en insättning på minst 5 000 kr och investerar med tjänsten SmartInvest får vi båda 500 kr var i bonus.


Lämna en kommentar