Amex kampanj: 25% mer bonuspoäng – nå din SAS bonusresa

Inlägget innehåller värvningslänkar

American Express har en kampanj där man just nu får 25% fler poäng om man signar upp sig på ett av deras kort. Skaffar man Premium-kortet får man alltså nu 15 000 poäng och en SAS bonusresa till t.ex. USA kostar 50 000 poäng i Business Class, eller 40 000 i Plus, om man använder en 2-4-1 (samt skatter på ca 500-600 kr).

Bildresultat för sas nya business class site:sas.se

Skaffa kortet och börja tjäna poäng idag

Som sagt, Amex har en kampanj nu där man får 25% fler poäng i välkomstbonus om man skaffar deras kreditkort. För att få erbjudandet måste du ansöka senast den 4 mars 2020. Kortet kostar 0 kr i avgift de första tre månaderna, därefter tillkommer en avgift. Läs mer om avgifterna på Amex hemsida eller i det tidigare inlägget om Amex-korten. Här skriver vi om alla tre Eurobonus-korten som American Express har (Classic, Premium, Elite), men i detta inlägg kommer vi att fokusera på det som ger mest pang för pengarna, Amex Premium-kortet.

Premium-kortet har en årsavgift, men de första tre månaderna är kostnadsfria. Varför rekommenderas inte gratiskortet, Classic, då? Classic-kortet har sämre intjäning – du får färre Eurobonuspoäng per spenderad krona, samt att med Premium-kortet har du möjlighet att få en s.k. 2-4-1 som du kan använda till resor i hela världen. Du får också halva poängpriset på en valfri EuroBonus-resa en gång per år – detta gäller för upp till två personer med SAS Bonus eller Star Alliance när du handlat för 150 000 kr under ett kalenderår

Vi har också skrivit ett inlägg för de lite mer avancerade som som steg för steg beskriver hur man kan maximera intjäningen av välkomstpoängen, genom att ansöka om alla tre Amex-kort.


Ansök om SAS American Express Premium

Välkomstbonus 15 000 poäng (efter en spendering om 15 000kr inom 3 mån)

Ansök om kortetFörmåner med Amex Premium

  • Få SAS EuroBonus Extrapoäng vid varje köp och förvandla poängen till flygresor.
  • 15 EuroBonus Extrapoäng per 100 kr vid vanliga köp och 30 Extrapoäng per 100 kr vid köp av flygbiljetter på sas.se.
  • Halva poängpriset på en valfri EuroBonus-resa en gång per år
    Gäller för upp till två personer med SAS Bonus eller Star Alliance när du handlat för 150 000 kr under ett kalenderår.
  • Kompletterande reseförsäkring när du betalar resan med kortet.

    Alla detaljer finns på American Express hemsida. Det förutsätts och rekommenderas att man alltid betalar sin kreditkortsräkning

Vår senaste semester var med hela familjen till Miami, USA mitt i svinkalla vintern. Det var riktigt härligt att komma iväg till värmen och dubbelt bra när vi kunde åka på bonusbiljetter till hela familjen och bara betala en bråkdel av vad ordinarie biljetter hade kostat, och t.o.m få åka i SAS plus med riktigt bra säten och service.

Lycka till i jakten mot din SAS bonusresa!

Lämna en kommentar