Komplett kreditkort – bästa kreditkortet?

Innehåller annonslänkar

Vad definierar “bästa kreditkortet”? Jag är en stor förespråkare till kreditkort som ger någon form av bonus eller kickback som ger guldkant på tillvaron. Till mina favoriter hör Scandics mastercard för gratis hotellnätter, och SAS American Express för gratis flygresor. Komplett Mastercard kreditkort är en nyfunnen kärlek, främst pga dess höga bonus och det aspirerar om att bli bästa kreditkortet 2019. Dock finns det en baksida med bonusen, läs nedan för detaljerna. Det finns en uppsjö olika kreditkort på marknaden så detta är ingen bäst i test, men det checkar av mycket på min kravlista.

Komplett Bank Kreditkort
Komplett Mastercard kreditkort – klicka här för mer information

Egenskaper för komplett kreditkort

  • Ingen årsavgift
  • Mastercard – vilket accepteras i princip överallt
  • 1.75% valutapåslag i utlandsavgift
  • Avgiftsfria kontantuttag
  • 1-4% Bonus

Bonus

Man får 1-4% bonus på alla köp, lite beroende på vilken typ av köp och var man handlar ifrån.

4% om man handlar via Komplett

2% på alla Internetköp

1% på alla övriga köp

Notera att man får maximalt 2000 kr i bonus per år.

Nackdelar med kortet

Bonusen går endast att användas på Komplett.se. Flera sajter som gör reklam om kortet nämner inte detta så tydligt men det är viktig information att ha om man vill ansöka om kortet… Men detta är det enda negativa att ta upp med kortet vad jag kunnat hitta. Detta behöver inte vara en nackdel om man vet att man har tänkt köpa en produkt som Komplett säljer. T.ex. är det snart BlackFriday och jag vet förra året sålde Komplett ut en riktigt vass TV till ett grymt bra pris. TVn dök upp under kvällen och var slutsåld morgonen efter.

Ansök till kortet

Du får gärna använda dig av min sponsrade länk nedan om du vill ansöka till kortet:

Komplett Mastercard kreditkort

Jag tycker bonusen ser riktigt attraktiv ut, med en brasklapp att man är låst till att endast kunna utnyttja bonusen på Komplett.se. Vissa banker har liknande system, t.ex. Handelsbanken, där man får bonus i form av fondandelar. Fördelen är att fonderna kan säljas och man får utbetalt i pengar som man kan bestämma över själv. Dock uppgår bonusen till maximalt 0,45% om uppfyller flera av bankens kriterier (pensionsspar, månadssparande etc..). Kompletts bonus däremot är helt utan sådana kriterier, och dessutom gratis, när flera banker har en avgift på sina kort.

Klicka här för att läsa mer

Observera att jag inte har tagit krediträntan i beaktning eftersom vi alltid förespråkar att man betalar räkningen i slutet på månaden.

Lämna en kommentar