Mars sparkvot

Tiden går fort och det är återigen dags att räkna på den senaste månadens sparkvot. Vi har verkligen hållit i pengarna denna månaden så det var extra spännande att räkna denna gången.

Mars sparkvot: 74%

Vår extraväxel i snålande gav resultat och sparkvoten landade på hela 74% för mars, vilket är 6 procentenheter mer än motsvarande månad förra året. Det hade varit fint om vi kan få upp kvoten ytterligare lite i april för att slå personbästa på 76%, men med tanke på de förväntade utgifter vi har så kommer det att bli tufft.

mars sparkvot

Februaris investeringar

Vi har som sagt investerat i solceller på taket och nu producerar de solenergi för fullt! 13% årlig avkastning tackar vi för och hoppas att den prognosen håller.

Förutom aktier har vi investerat i P2P-lån via Savelend och har nu räknat på avkastningen vi kommit upp i hittills under dessa månader vi investerat i plattformen. Vi tycker att Savelend fungerar riktigt bra och gillar att ha det som komplement till aktiemarknaden.

Sen är det inte fel att man kan få 6% avkastning direkt!


Använd vår tipsbonus, sätt in 10000 och använd Smartinvest. Bjud sen in din partner som gör likadant. Då kommer ni tillsammans ha fått 1200 kr på en investering om 20000kr = 6%! Direkt!

savelend

Betyg: 5 av 5.

Nytt investeringsprojekt på gång

Vi är som sagt igång med ett nytt investeringsprojekt men vi har ännu inte klarat ut alla detaljer. Hoppas kunna ge mer info i ett senare inlägg!


Hur gör du? Följer du och räknar ut din sparkvot?

Lämna en kommentar